Kevätkausi 2021 lähestyy. Treenit ovat kerran viikossa alkaen viikolla 2 (11-14.1). Kauden viimeiset treenit ovat viikolla 18 (3-6.5) ja taukoa pidetään Hiihtolomaviikon ajan (vk 8, 22.2-25.2). Mukaan treeneihin tarvitsee sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Ryhmiä voi tulla kokeilemaan hintaan 15e/kerta jos ryhmässä vielä on tilaa. Huomatkaa että paikka ryhmään on varattu vasta kun koko kauden maksu on suoritettu.

HUOM!!

ILMOITTAUTUESSA MUISTA LISÄTÄ INFOKENTTÄÄN OSALLISTUJAN NIMI JA IKÄ


Tästä varaamaan!

Parkour 8-13v

Lapsille suunnatulla parkourtunnilla harjoitellaan mm. esteiden ylittämistä, alastuloja, temppuja ja hyppyjä sujuvalla liikkumisella. Vauhdikkaalla liikkeellä täytetty tunti parantaa huomaamatta mm. kehonhallintaa, ketteryyttä ja peruskuntoa. Ikäryhmät 8-10 v.(perus ja jatko) sekä 10-13 v (perus ja jatko) sekä jatko PRO ryhmä.

Esteitä, vauhtia ja ilma-aikaa!
Eri tasoisia ryhmiä 8 – 16 vuotiaisiin.
Tunnit kerran viikossa


Voimistelu 8-13v

Voimistelutunnilla keskitytään mm. kehonhallintaan, koordinaatioon sekä notkeuteen erilaisten liikkeiden, leikkien ja temppujen avulla. Harjoitellaan niin permanto- kuin telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä, sekä mahdollisimman paljon näiden ja kaiken mahdollisen muun sekoitusta! Pompitaan, kieritään, juostaan, hipsitään, lennetään, roikutaan, myöritään…

Ikäryhmät 6-15 v. Perus- ja jatkoryhmät.

Voikka pitää olla HAUSKAA!
Mukaan pitää aina mahtua temppurataa!


Parkour 6-8v / Vauhtivoimistelu 6-7v

Parkouria / Voimistelua 6-7 vuotiaille ratojen, leikkien ja temppuilun kautta!

Ensiaskel Parkourin ja Voimistelun maailmaan
Taitojen ja temppujen opettelua ratojen ja leikkien kautta
6-8 vuotiaille


Vauhtitunti 4-5v

4-5 vuotiaden pikkuninjojen tunti! Liikunnallisia leikkejä, kisailuja, vauhtia ja temppuratoja täynnä oleva tunti – kieritään, kiivetään, hypitään, roikutaan, juostaan, pompitaan ja opitaan toimimaan ryhmässä.

4-5 vuotiaiden tempputunti!
Tutustutaan temppuilun ja ryhmässä toimimisen saloihin leikkien ja ratojen kautta.
Tunnit kerran viikossa, syys/kevätkausi.


Taaperotunti 0-3v

Alle 4 vuotiaille pikkuninjoille varattu Vapaavuoro. Ei ilmoittautumisia, saavu paikalle kuin sinulle sopii, kertamaksu 5e (alle 2 v lapset tai useampi saman perheen lapsi) / 8e per nenä. Lauantaisin klo 09.00-10.00

Ei ilmoittautumisia
kertamaksu 5e (alle 2 v lapset tai useampi saman perheen lapsi) / 8e per nenä
Lauantaisin 09.00-10.00 (Katso viikko-ohjelma!)
Alle 4 vuotiaiden pikkuninjojen oma vuoro

Tästä varaamaan!