Kesäleirit 2019

Kesä on jo kulman takana ja on aika varata paikka Kraftverk kesäleirille!

Leirejä on tänä vuonna kaksi, joista ensimmäinen on parkourleiri ja toinen voimisteluleiri. Leirit ovat päiväleirejä ma-pe klo 9-16. Molemmat leirit ovat 8-12-vuotiaille.

LEIRI 1 Parkour 3.6-7.6.
LEIRI 2 Voimistelu 10.6-14.6.

Leirillä harjoitellaan erilaisia taitoja ja temppuja, vietetään aikaa yhdessä, leikitään, rauhoitutaan, otetaan suosittu slip’n’slide ulos ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

Ohjaajina toimivat lasten tunneilta tutut Julian Forsbäck (parkour) ja Anni Korpilampi (voimistelu). Molemmilla leireillä ohjaajana myös liikunnanohjaajan perustutkintoa suorittava Onni.

Leireillä on rajoitettu osallistujamäärä, joten käy äkkiä varaamassa paikka ikimuistoiselle leirille! Leirin hinta on 195 e, sisältäen välipalat. Leiripaikat ovat varattavissa sähköpostitse info@kraftverkporvoo.fi
Ilmoita osallistujan nimi, ikä, mahdolliset allergiat ja muut tarvittavat tiedot. Maksu paikan päällä 19.5 mennessä.


Parkour 8-13v

Lapsille suunnatulla parkourtunnilla harjoitellaan mm. esteiden ylittämistä, alastuloja, temppuja ja hyppyjä sujuvalla liikkumisella. Vauhdikkaalla liikkeellä täytetty tunti parantaa huomaamatta mm. kehonhallintaa, ketteryyttä ja peruskuntoa. Ikäryhmät 8-10 v.(alkeis ja jatko) sekä 10-13 v (alkeis ja jatko) sekä +10 vuotiaille jatko PRO ryhmä.

Esteitä, vauhtia ja ilma-aikaa!
Eri tasoisia ryhmiä 8 – 13+ vuotiaisiin.
PRO-ryhmä harjoittelee sään salliessa myös muussa ympäristössä.
Tunnit kerran viikossa


Voimistelu 8-13v

Voimistelutunnilla keskitytään mm. kehonhallintaan, koordinaatioon sekä notkeuteen erilaisten liikkeiden, leikkien ja temppujen avulla. Harjoitellaan niin permanto- kuin telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä, sekä mahdollisimman paljon näiden ja kaiken mahdollisen muun sekoitusta! Pompitaan, kieritään, juostaan, hipsitään, lennetään, roikutaan, myöritään…

Ikäryhmät 8-10 v. sekä 10-13 v. Alkeis- ja jatkoryhmät.

Voikka pitää olla HAUSKAA!
Mukaan pitää aina mahtua temppurataa!


Vauhtiparkour / -voimistelu 6-7v

Parkouria / Voimistelua 6-7 vuotiaille ratojen, leikkien ja temppuilun kautta!

Ensiaskel Parkourin ja Voimistelun maailmaan
Taitojen ja temppujen opettelua ratojen ja leikkien kautta
6-7 vuotiaille


Vauhtitunti 4-5v

4-5 vuotiaden pikkuninjojen tunti! Liikunnallisia leikkejä, kisailuja, vauhtia ja temppuratoja täynnä oleva tunti – kieritään, kiivetään, hypitään, roikutaan, juostaan, pompitaan ja opitaan toimimaan ryhmässä.

4-5 vuotiaiden tempputunti!
Tutustutaan temppuilun ja ryhmässä toimimisen saloihin leikkien ja ratojen kautta.
Tunnit kerran viikossa, syys/kevätkausi.


Taaperotunti 0-3v

Alle 4 vuotiaille pikkuninjoille varattu Vapaavuoro. Ei ilmoittautumisia, saavu paikalle kuin sinulle sopii, kertamaksu 8e/nassikka. Tiistaisin kl. 10.00-12.00 sekä Lauantaisin 09.00-10.00

Ei ilmoittautumisia
kertamaksu 8e/nassikka
Tiistaisin kl. 10.00-12.00 sekä Lauantaisin 09.00-10.00 (Katso viikko-ohjelma!)
Alle 4 vuotiaiden pikkuninjojen oma vuoro