Syksykausi 2020 lähestyy. Treenit ovat kerran viikossa alkaen viikolla 34 (17.-20.8.). Kauden viimeiset treenit ovat viikolla 50 (07.-10.12.) ja taukoa pidetään syyslomaviikon ajan (vk 42, 12.10.-15.10.). Mukaan treeneihin tarvitsee sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Ryhmiä voi tulla kokeilemaan hintaan 15e/kerta jos ryhmässä vielä on tilaa. Huomakaa että paikka ryhmään on varattu vasta kun koko kauden maksu on suoritettu.


Tästä varaamaan!

Parkour 8-13v

Lapsille suunnatulla parkourtunnilla harjoitellaan mm. esteiden ylittämistä, alastuloja, temppuja ja hyppyjä sujuvalla liikkumisella. Vauhdikkaalla liikkeellä täytetty tunti parantaa huomaamatta mm. kehonhallintaa, ketteryyttä ja peruskuntoa. Ikäryhmät 8-10 v.(alkeis ja jatko) sekä 10-13 v (alkeis ja jatko) sekä +10 vuotiaille jatko PRO ryhmä.

Esteitä, vauhtia ja ilma-aikaa!
Eri tasoisia ryhmiä 8 – 13+ vuotiaisiin.
PRO-ryhmä harjoittelee sään salliessa myös muussa ympäristössä.
Tunnit kerran viikossa


Voimistelu 8-13v

Voimistelutunnilla keskitytään mm. kehonhallintaan, koordinaatioon sekä notkeuteen erilaisten liikkeiden, leikkien ja temppujen avulla. Harjoitellaan niin permanto- kuin telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä, sekä mahdollisimman paljon näiden ja kaiken mahdollisen muun sekoitusta! Pompitaan, kieritään, juostaan, hipsitään, lennetään, roikutaan, myöritään…

Ikäryhmät 8-10 v. sekä 10-13 v. Alkeis- ja jatkoryhmät.

Voikka pitää olla HAUSKAA!
Mukaan pitää aina mahtua temppurataa!


Parkour 6-8v / Vauhtivoimistelu 6-7v

Parkouria / Voimistelua 6-7 vuotiaille ratojen, leikkien ja temppuilun kautta!

Ensiaskel Parkourin ja Voimistelun maailmaan
Taitojen ja temppujen opettelua ratojen ja leikkien kautta
6-8 vuotiaille


Vauhtitunti 4-5v

4-5 vuotiaden pikkuninjojen tunti! Liikunnallisia leikkejä, kisailuja, vauhtia ja temppuratoja täynnä oleva tunti – kieritään, kiivetään, hypitään, roikutaan, juostaan, pompitaan ja opitaan toimimaan ryhmässä.

4-5 vuotiaiden tempputunti!
Tutustutaan temppuilun ja ryhmässä toimimisen saloihin leikkien ja ratojen kautta.
Tunnit kerran viikossa, syys/kevätkausi.


Taaperotunti 0-3v

Alle 4 vuotiaille pikkuninjoille varattu Vapaavuoro. Ei ilmoittautumisia, saavu paikalle kuin sinulle sopii, kertamaksu 5e (alle 2 v lapset tai useampi saman perheen lapsi) / 8e per nenä. Lauantaisin klo 09.00-10.00

Ei ilmoittautumisia
kertamaksu 5e (alle 2 v lapset tai useampi saman perheen lapsi) / 8e per nenä
Lauantaisin 09.00-10.00 (Katso viikko-ohjelma!)
Alle 4 vuotiaiden pikkuninjojen oma vuoro

Tästä varaamaan!