Tuo lapsilaumat tänne viettämään riemukkaita synttäreitä kotisohvalla pomppimisen sijaan!

Valitse itsellenne mieluinen paketti – koko homma tarjoiluneen ja ohjelmineen meidän puolesta hoidettuna, tai pelkkä tilavuokra omilla ohjelmanumeroilla ja kakkuloihdinnoilla höystettynä, tai ehkä jotakin siitä väliltä?

Siirry varaamaan!


Pingviinisynttärit

Pingviinisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 20 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa.

Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytettävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 279€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +15e/nenä)

Siirry varaamaan!


Hipposynttärit

Hipposynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa.

Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä pikkupullia, popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä.
Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytettävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 299€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +17e/nenä)


Siirry varaamaan!


Tiikerisynttärit

Tiikerisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa.

Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä näyttävä kakku(prinsessa-, kinuski- tai suklaakakku) pikkupullia,
popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä.
Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytttävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 369€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +19e/nenä)

Siirry varaamaan!


Tilavuokra:

Pomppupuolen tilavuokra, kysy myös mahdollisista muista ajoista kuin kalenterissa olevista, esim joululoman aikana arki-ilta synttärit mahdollisia!

Hinta 230€ / 2h. Myös 1 h mahdollista.
Tarjoilu 15 henk (lisälapsi 2€/kpl) (+20,00 €)
Tarjoiluun kuuluu pikkupullia, popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.


Vapaavuorosynttärit:

Ettekö koe tarvitsevanne koko pomppupuolta omaan käyttöönne synttäreiden ajaksi? Ei hätää, synttäreitä voi viettää myös vapaavuoron aikana erilaisin yhdistelmin. Synttäreitä voi viettää pelkästään pomppien / synttärinurkkauksen ja astioden kera / nurkkauksen, astioden ja tarjoiltavien (pikkupullia, popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä) kera.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Varaus ainoastaan sähköpostitse (info@kraftverkporvoo.fi). Ilmoita varauksessa toivottu päivämäärä, haluamasi paketti ja arvoitu osallistujamäärä.

Hinta

10€ / lapsi (pelkkä sisäänpääsy)
12€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen)
15€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen + tarjoilut)