Tuo lapsilaumat meille viettämään ikimuistoisia synttäreitä kotisohvalla pomppimisen sijaan!

Siirry varaamaan!


Pingviinisynttärit

Pingviinisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 20 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja (Kraftverkpullo, kassi ja paita)

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna popcornia, hedelmiä, karkkia, pikkupullia ja mehua. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 279€ / max. 16 lasta. (Ekstramuksut +15e/nenä)


Hipposynttärit

Hipposynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja (Kraftverkpullo, kassi ja paita)

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna popcornia, pikkupullia, karkkia, hedelmiä ja mehua. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 299€ / max. 16 lasta. (Ekstramuksut +17e/nenä)Tiikerisynttärit

Tiikerisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja (Kraftverkpullo, kassi ja paita)

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna näyttävä kakku(prinsessa-, kinuski, tai suklaakakku), popcornia, pikkupullia, karkkia, hedelmiä ja mehua. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 369€ / max. 16 lasta. (Ekstramuksut +19e/nenä)


Tilavuokra:

Tilavuokrilla pitää olla huoltaja mukana.

Tarjoilut 3e per pomppija
Tarjoiluun kuuluu pikkupullia, popcornia, karkkia, hedelmiä ja mehua.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Synttärihuone sekä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käyttävissä tarjottavia varten.


Siirry varaamaan!

Vapaavuorosynttärit:

Ettekö koe tarvitsevanne koko pomppupuolta omaan käyttöönne synttäreiden ajaksi? Ei hätää, synttäreitä voi viettää myös vapaavuoron aikana erilaisin yhdistelmin. Synttäreitä voi viettää pelkästään pomppien / synttärinurkkauksen ja astioden kera / nurkkauksen, astioden ja tarjoiltavien (pikkupullia, popcornia, karkkia, hedelmiä ja mehua) kera.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Hinta

10€ / lapsi (pelkkä sisäänpääsy)
12€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen)
15€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen + tarjoilut)

Siirry varaamaan!