Tuo lapsilaumat meille viettämään ikimuistoisia synttäreitä kotisohvalla pomppimisen sijaan!

Nyt Korona aikana saa myös paketteja, varatkaa aika verkkokaupasta ja laittakaa meiliä ja kertokaa toiveenne. Tarjoilu 20e, Ohjaus 40min 50e
Nyt Maaliskuun loppuun asti sekä Hiihtolomalle varauksia otetaan vastaan, katsomme tilanteen mukaan taas.

Meillä voit valita erilaisista synttäripaketeista – koko homma tarjoiluneen ja ohjelmineen meidän puolesta hoidettuna, pelkkä tilavuokra omilla ohjelmanumeroilla ja tarjoiluilla, tai ehkä jotakin siitä väliltä?

Miten synttärit varataan?

1. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla ja klikkaa ”siirry varaamaan” painiketta. Jos vapaavuorosynttärit ovat valitsemasi vaihtoehto, kyselyt ja varaus hoituvat sähköpostitse info@kraftverkporvoo.fi
2. Valitse “ajanvaraus”
3. Valitse haluamasi palvelu (synttäripaketti) valikosta
4. Valitse kalenterista vapaana oleva ajankohta.
5. Kirjaudu tai rekisteröidy avoinna24 palveluun.
6. Seuraa verkkokaupan ohjeita
8. Varausvahvistus lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen

Siirry varaamaan!


Pingviinisynttärit

Pingviinisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 20 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja!

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna mehuboolia, popcornia, vesikannuja ja hedelmiä. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 279€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +15e/nenä)


Hipposynttärit

Hipposynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja!

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna mehuboolia, popcornia, pikkupullia, karkkia, vesikannuja ja hedelmiä. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 299€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +17e/nenä)Tiikerisynttärit

Tiikerisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h ajan. Tarjoilujen lisäksi pakettiin kuuluu alusta 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa ja synttärisankarille Kraftverk-lahja!

Pomppimisen välissä synttärinurkkauksessa katettuna näyttävä kakku(prinsessa-, kinuski, tai suklaakakku), mehuboolia, popcornia, pikkupullia, karkkia ja hedelmiä. Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan. Mahdollisia omia tarjottavia varten käytettävissä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä.

Hinta 369€ / max. 15 lasta. (Ekstramuksut +19e/nenä)


Tilavuokra:

Pomppupuolen tilavuokra, kysy myös mahdollisista muista ajoista kuin kalenterissa olevista, esim joululoman aikana arki-ilta synttärit mahdollisia!

Hinta 230€ / 2h. Myös 1 h mahdollista.
Tarjoilu 15 henk +20,00 € (lisälapsi 2€/kpl)
Tarjoiluun kuuluu pikkupullia, popcornia, karkkia, mehua, vesikannuja ja hedelmiä.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Synttärihuone sekä erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käyttävissä tarjottavia varten.


Siirry varaamaan!

Vapaavuorosynttärit:

Ettekö koe tarvitsevanne koko pomppupuolta omaan käyttöönne synttäreiden ajaksi? Ei hätää, synttäreitä voi viettää myös vapaavuoron aikana erilaisin yhdistelmin. Synttäreitä voi viettää pelkästään pomppien / synttärinurkkauksen ja astioden kera / nurkkauksen, astioden ja tarjoiltavien (pikkupullia, popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä) kera.

Erikoisruokavaliot ei kuulu hintaan.

Varaus ainoastaan sähköpostitse (info@kraftverkporvoo.fi). Ilmoita varauksessa toivottu päivämäärä, haluamasi paketti ja arvoitu osallistujamäärä.

Hinta

10€ / lapsi (pelkkä sisäänpääsy)
12€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen)
15€ / lapsi (sisäänpääsy + nurkkaus astioineen + tarjoilut)