Kesäleirit 2019Parkour 8-13vTab name
Kesä on jo kulman takana ja on aika varata paikka Kraftverk kesäleirille!

Leirejä on tänä vuonna kaksi, joista ensimmäinen on parkourleiri ja toinen voimisteluleiri. Leirit ovat päiväleirejä ma-pe klo 9-16. Molemmat leirit ovat 8-12-vuotiaille.

LEIRI 1 Parkour 3.6-7.6.
LEIRI 2 Voimistelu 10.6-14.6.

Leirillä harjoitellaan erilaisia taitoja ja temppuja, vietetään aikaa yhdessä, leikitään, rauhoitutaan, otetaan suosittu slip’n’slide ulos ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

Ohjaajina toimivat lasten tunneilta tutut Julian Forsbäck (parkour) ja Anni Korpilampi (voimistelu). Molemmilla leireillä ohjaajana myös liikunnanohjaajan perustutkintoa suorittava Onni.

Leireillä on rajoitettu osallistujamäärä, joten käy äkkiä varaamassa paikka ikimuistoiselle leirille! Leirin hinta on 195 e, sisältäen välipalat. Leiripaikat ovat varattavissa sähköpostitse info@kraftverkporvoo.fi
Ilmoita osallistujan nimi, ikä, mahdolliset allergiat ja muut tarvittavat tiedot. Maksu paikan päällä 19.5 mennessä.

Lapsille suunnatulla parkourtunnilla harjoitellaan mm. esteiden ylittämistä, alastuloja, temppuja ja hyppyjä sujuvalla liikkumisella. Vauhdikkaalla liikkeellä täytetty tunti parantaa huomaamatta mm. kehonhallintaa, ketteryyttä ja peruskuntoa. Ikäryhmät 8-10 v.(alkeis ja jatko) sekä 10-13 v (alkeis ja jatko) sekä +10 vuotiaille jatko PRO ryhmä.

Esteitä, vauhtia ja ilma-aikaa!
Eri tasoisia ryhmiä 8 – 13+ vuotiaisiin.
PRO-ryhmä harjoittelee sään salliessa myös muussa ympäristössä.
Tunnit kerran viikossa

Tab content